KYS KÆRLIGHEDEN

I SPANIEN

Når drømme bliver til virkelighed 

Drømmene er som smukke sange om længsel, livskraft og håb fra vores inderste, men ofte glemmer vi at give dem plads. Vi lukker af for deres visdom, vi skjuler dem så de forbliver i det gemte for os selv og for den vi elsker.

Denne workshop vil give jer som par en unik mulighed for sammen at dykke ned i det i længes efter og åbne op til ukendte eller uudforskede sider hos jer selv og hinanden. Så drømme og længsler kan trækkes frem i den vågne verden med al deres kraft og styrke og skabe rum for livgivende forandringer.

I en hel uge, i bjergene omgivet af naturens frugtbarhed og storhed, vil vi giver drømmene, længslerne, livskraften og kærligheden frit lejde. I er i centrum og rammen er skabt til at give jer næring til alle sanser.

Vi står klar med et intensivt og nøje tilrettelagt program der gennem øvelser, gruppeprocesser, leg og terapi vil være med til at åbne til ukendte ressourcer hos jer selv og i jeres kærlighedrelation.

Efter 4 år at have faciliteret workshop’s for par, har vi har vi nu for første gang muligheden for, at tage 5 par med en hel uge for at dykke dybt og udfolde kærlighedens magi. Under spaniens himmel og i fuldstændig fantastiske rammer. Vi glæder os - rigtig meget!

Så uanset om I før har deltaget på en af vores workshop’s eller ej vil denne uge $

Hvis du/I har nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret i materialet, er I meget velkomne til at kontakte os:

Robert Lubarski på 29840844

Camille Rishøj på 21681960

Eller på mail -  detbevidsteparforhold@gmail.com

Kærlig Hilsen Camille og Robert
Hvis drømme skal blive til virkelighed skal de ha de bedste forudsætninger vi her derfor lavet et helt unikt program til jer som indeholder nydelse, den lækreste mad, smukke omgivelser, nogle værter der får dit hjerte til at boble, et spændnede workshopsprogram, egenterapi, massage ...masser af luksus for krop, sind og ånd.
Her er det program som vi har udarbejdet til jer
men lige som kærligheden er det ikke hundrede procent forudsigeligt
LIDT OM OS:
Sk%C3%A6rmbillede%202020-09-21%20kl.%201