STENSBÆK HØJSKOLE   29 AUG - 2 SEP

Peter Freuchen Magda Lauridsen.jpg

At Vokse som
Mand og Kvinde i
Kærlighed,
Seksualitet
&
Urkraft

EN WORKSHOP OM DET AT LEVE FULDT UD MED SIN SEKSUELLE SKABERKRAFT,

SOM KVINDE OG MAND 

 

I en tid hvor mænd og kvinder kæmper om grænser, rettigheder og forståelse, og hvor vores omverden også meget hurtigt trækker i kæmpende yderpoler, inviterer vi her til en lille uges fordybelse med fokus på, at feminin og maskulin er to enestående og udadskillelige poler af det at være menneske og derfor ikke behøver at skulle kæmpe mod hinanden, men derimod rummer nøglen til at vokse sammen.

De første skridt på rejsen kan ske på Den Holistiske Højskole denne sommer, hvor vi gennem en intens og legende uges arbejde med krop, sind og ånd, maskulint og feminint vil åbne rummet for en dybere selvindsigt og masser af livskraft.

Alt hvad vi indser som mennesker, skal have jordforbindelse for, at blive til virkelighed. Denne jordforbindelse hænger direkte sammen med vores livskraft og seksualitet. Vi kunne kalde det vores eros-energi.

Derfor skal vi arbejde med denne energi og gennem den forstå hvad det vil sige, at elske med livet. At ære sit kraftfulde sårbare hjerte og stå op for sig selv.
At være den voksne der bære sin barnlige uskyld gennem livet i alvor og leg.

Tænk hvordan vi ville gå gennem livet hvis vi ærede os selv:

-  I det feminine, der holder intuitionens kraft og visdom af liv og død i sit skød, men som også er klar til at lade sig føre. Hende der samler alle under sine vinger og giver slip når tid er ret. Hende der ærer sin lyst uden dom og tør råbe sin kraft til verden.

-  I det maskuline, som står urokkeligt fast, men altid er klar til, at danse med livet. Ham der healer verden med kraften fra sit skridt. Ham der ved at han med sin styrke kan beskytte alt levende, så det kan folde sig fuldt ud og ham der tør at lade sit hjerte bløde.

På dette ophold arbejder vi med, at få bedre fodfæste i livet,

samt med den urkraft der ligger

i os som mænd og kvinder.

Formålet er at vi mere bevidst og mere elegant, kan danse gennem livet, med begge vores poler i os og udenfor os og at vælge den vej der allerede ligger i vores hjerter.

Men også for at tage fat i styrken og modet der kan forvandle vores sår til indsigt,

så vi kan bære vores ar som smykker.

Vi - Camille og Robert - arbejder sammen som par, da vi efter flere års erfaring tydeligt kan se, at samspillet mellem maskulin og feminin styrker enhver proces.

Vi har i flere år arbejdet med “Det bevidste Parforhold” og vil gerne bringe denne viden ud. Både for jer der har en partner og jer der ikke har og uanset om I er homoseksuelle, heteroseksuelle, unge eller gamle......

Vi arbejder ud af fra en forståelse af, at alle de udfordringer vi har i livet, som synes at spænde ben for vores drømme, er spejlinger af vores inderste...og så elsker vi at arbejde med samspillet mellem de kvindelige og mandlige i livets aspekter.

 

 

 

Vi glæder os til at se dig!

Camille og Robert

Alt i hele universet incl dig, er delt op i maskulin og feminin.
Disse to kræfter, som komplimenterer hinanden
er stærkest når de er i balance.
Så hvordan lever disse to kræfter i dig,
hvad enten du er mand eller kvinde?

I vores barndom har disse to energier startet deres fortælling i os når vi har kigget på far og mor eller andre omsorgspersoner og nu senere i vores liv øver vi os på disse kræfter i et samspil med de mænd og kvinder vi møder i vores liv, især i vores kærlighedsrelationer. Man kunne sige, at de udfordringer vi har med det feminine eller maskuline uden for os selv er et billede på hvordan det mask/fem lever i os.

 

Feminin

- Mærker alle i systemet

- Væren 

- Skabe 

- Erfaring  

- Østrogen 

- Udfordring i at grounde sin visdom 

- Læringsvej: At gå efter det man gerne vil have - indre lederskab

- Længsel: "se mig"

- Grundsmerte: At blive ekskluderet fra flokken

Maskulin

- Ansvarlig for sit eget liv

- Gøren

- Producerer

- Viden

- Testosteron

- Udfordring i at have tillid til kilden

- Læringsvej: At modnes følelsesmæssigt ind i fællesskabet 

- Længsel: "vis mig"

- Grundsmerte: Frihed til at mærke sig selv uden for flokken

På denne workshop vil tage dig med ind i dit indre maskuline og feminine landskab så, du lærer disse poler at kende i dig selv og   dermed, på alle måder stå stærkere i livet og 
i kærligheden.
Inden for den Tantriske filosofi taler man om, at man finder hjem i kærlighed efterhånden som man kommer tættere på det indre bryllup mellem det maskuline og det feminine.


 


PRIS, TILMELDING OG PRAKTIK
 
   Prisen er 5.200,- og inkluderer:

- 5 dages workshop
 
- Fuld forplejning med vegetarisk kost, inkl. kaffe/the, frugt, snacks og eftermiddagskage.
 
- Sengelinned og håndklæde

 

- Indkvartering i enkeltværelse med mindre i kommer som par
 
VIGTIGT! Hvis du/I har nogen form for allergier eller ønsker glutenfri kost skal I lade os det vide ved tilmelding
 
 
TILMELDING 

Tilmelding sker på højkolens hjemmeside under
dette arrangement som kan findes på dette link:
https://www.stensbaekhojskole.dk/hojskole/kurser/
 
 
ADRESSE


 

Stensbæk Højskole

Stensbækvej 29
6510 Gram
HUSK 

Du skal medbringe en notesbog og noget at skrive med,
da du får brug for at tage notater mm under workshoppen
 
Hvis du har spørgsmål til os eller har brug for at kontakte os,
så skriv endelig til os på:
 

detbevidsteparforhold@gmail.com 

Vi glæder os til at se dig/jer!
Kærlig hilsen Camille & Robert

Husk at enhver vej der ikke bliver taget med hjertet
ender blindt.

Bryllupsbillede.jpg

VI ER:

Camille Rishøj - psykoterapeut, parterapeut, facilitator af rum for for kvinder.
Robert Lubarski - sexolog, parterapeut, familieopstiller og shaman.
Her er et billede fra vores bryllup. Vi har været par i 10 år og har 5 sammenbragte børn....der altid sørger for at holde os til ilden :)
Så selv om vi er jeres lærere de her dage, så er vi ikke det perfekte par, med dybe sprituelle praksiser, der altid er fulde af overskud og har masser af himmelsk sex. Vi har mange af de samme udfordringer som de par der kommer hos os. 
 
Dog er vi nørder inde for relationer, intimitet, maskulin/feminin, seksualitet og personlig udvikling og bruger det meste af vores tid på, at undersøge og udforske disse emner, både privat og professionet. Vi er begge nysgerrige af natur og elsker, at arbejde med menneskelige resourcer og derfor brænder vi for at kunne give den viden som vi samler, videre. 
 
Når vi arbejder med mennesker eller grupper, bruger vi alt fra den moderne psykologiske metoder og psykoterapeutiske praktiser til familieopstilling, viden fra de gamle mysterietraditioner og visdom fra Tao, tantra og Shamanisme.
Vi vil sørge for at hele workshoppen foregår i et trygt og kærligt rum, hvor vi hele tiden vil tune ind og justerer, vores undervisning og ud fra den enkelte og den intelligens der er til stede når en gruppe af mennesker er samlet.