top of page


Workshop for par
 

KYS KÆRLIGHEDEN

I MØRKET vol.1

Hvis i er interesserede i at komme med på denne workshop, så skriv til os.
Så kommer i med på ventelisten og i vil få besked fra os hurtigst muligt.

www.detbevidsteparforhold@gmail.com

 

Denne workshop sætter jer som par i centrum og giver jer en helt særlig mulighed for, at se på kærligheden til hinanden og kærligheden til jer selv. I vil komme til, at udforske styrken i at være sammen.  Samt gå på opdagelse i jer selv og jeres relation og besøge steder som I ikke har besøgt før. Langt væk fra hverdagen i smukke omgivelser, med fuld forplejning, og et helt unikt program.

Workshoppen er åben for alle typer af par.

 

Længes du og din partner efter et stærkere bånd, at forbedre jeres kommunikation, og at lære jer selv og hinanden bedre at kende, som den kvinde og mand I er, så er denne workshop noget for jer.

Det at arbejde med parforholdet kan åbne jeres øjne og hjerte, og frigive helt uventede kræfter. Kræfter, I som mennesker, kan gøre brug af i alle livets forskellige situationer. Kræfter der kan oplive og ikke mindst genoplive et parforhold. Men også kræfter, der gør at I kan stå mere ærligt, modigt, sandt og kærligt i verden.

Denne workshop er nummer 1 i en række af 3. Der er intet krav om at fortsætte på vol.2 og vol.3 efterfølgende, men der er en mulighed for dem af jer der får lyst til at følge op og dykke dybere og folde endnu mere ud. På "Kys Kærligheden i Mørket vol.1" arbejder vi med et hovedfokus på forståelse. Det at lære hinanden - og sig selv at kende, er udgangspunktet for at kunne ændre det der ikke fungerer. Derfor arbejder vi på denne workshop med udforskning, åbenhed og nysgerrighed, for at skabe større forståelse af hvem I er som par og hver for sig.

Det er ottende år vi faciliterer denne workshop, med deltagelse af mange fantastiske par og det er en kæmpe fornøjelse at skulle invitere endnu en gruppe med på eventyr.

 

Hvis du/I har nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret i materialet, så er I meget velkomne til at ringe til os:

Robert Lubarski på 29840844 eller Camille Rishøj Nielsen på 21681960. 

 

I kan også skrive til os på mail: detbevidsteparforhold@gmail.com

 

Vi glæder os til at se jer på det smukkeste sted i den svenske skov!

Kærlig Hilsen Camille og Robert​

Lidt om os:​

Camille Rishøj Nilsen 49 år, Id-psykoterapeut med fokus på seksualitet og kærlighed, samt chok/traume, har egen praksis med både par og individuelle sessioner. Holder foredrag og underviser med Robert om "Det bevidste parforhold".

Robert Lubarski 53 år, sexolog, parterapeut, foredragsholder, underviser, og kærlighedsshaman. Robert har en mangeårig erfaring med egen terapeutisk praksis. Her arbejder han både med par og individuelle sessioner. Derudover er han foredragsholder og gruppefacilitator, samt underviser og censor for kommende sexologer og parterapeuter. 

Sammen tilbyder vi parterapi og forsker i og holder foredrag om kærlighedens dybder, seksualitet og det bevidste parforhold.

Vi har været kærester gennem 10 år, er gift og bor sammen med vores 5 sammenbragte børn.​​

I LØBET AF DE 3 DAGE, VIL VI BLA. ARBEJDE MED :

 

 

  • Ærlig kommunikation, som ikke kun handler om at sige sandheden. Men også om at åbne for de ting vi indeholder, som kan vise sig at være ny kraft til forholdet. Og samtidig tage ansvar for vores egen kommunikation.

 

  • Bevidsthedsøvelser så vi i højere grad forstår og tager ansvaret for, at vi hver især er skabere af vores kærlighedsliv, og dermed også vores liv på alle områder.

 

  • Få øje på uheldige mønstre og finde nye veje.

 

  • En dybere forståelse af kroppens iboende seksualitet - lære at forstå hinandens forskelligheder, og hvor det er vi sammen kan skabe nye erotiske muligheder. Samt hvordan vi kan åbne for vores seksuelle forbindelse, når den virker ikke eksisterende.

 

  • Arbejde med tiltrækningen i det feminine og maskuline, uden at vi føler at vi skal være noget vi ikke er, men bruge uopdagede resourcer vi allerede har iboende i kroppen.

 

 

NOTE: Der vil ikke indgå nøgenhed i de øvelser vi laver.

Her er nogle billeder fra de steder vi har været de sidste år:r

Skærmbillede 2022-02-07 kl. 17.51.14.png
Skærmbillede 2017-03-20 kl. 23.02.45.png
Skærmbillede 2022-09-06 kl. 15.54.10.png

PROGRAM

 (med forbehold for mindre ændringer)

 

 

 

Fredag

 

12:30-13:30 Ankomst 

 

13:30-14:30 Frokost

 

14:30-18:30 Workshop

 

18:30-20:00 Aftensmad

 

20:00-22:00 Workshop

 

 

Lørdag

 

08:00-09:00 Morgenmad

 

09:00-13:00: Workshop 

 

13:00-15:00 Frokost og øvelser

 

15:00-18:00 Workshop 

 

18:00- 19:30 Aftensmad 

 

19:30-22:00 Workshop

 

 

Søndag

 

09:00-10:00 Morgenmad

 

10:00-15:00: Workshop + frokost 

 

15:30 Afrejse

 

PRIS, TILMELDING OG PRAKTIK

 

Når i skriver jer på ventelisten vil i inden for 6 måneder

få besked fra os, om hvornår

næste mulige workshop bliver sat op. 

Når i får besked og datoen passer jeg indbetaler i et depositum på kr 1500,- pr person og så er pladsen sikret

Pris pr. pers på kr. 5.200,- inkluderer:

 

3 dages workshop

 

Fuld forplejning med vegetarisk kost, inkl. kaffe/the, frugt, snacks og eftermiddagskage.

 

Indkvartering på dobbeltværelser. Sengelinned og håndklæder inklusiv

 

(Hvis du/I har nogen form for allergier eller ønsker glutenfri kost skal I lade os det vide ved tilmelding)

 

 

TILMELDING OG BETALINGSMÅDE

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til detbevidsteparforhold@gmail.com,

med begge jeres fulde navn, adresse, mobilnummer samt mailadresse. Det er vigtigt, at I husker at tilføje mailadresser, så vi kan komme i kontakt med jer i forbindelse med planlægningen af workshoppen.

 

Samtidig indbetales kr. 1500,- pr. person i depositum og tilmelingen er herfra gældende, med mindre andet er aftalt. Resten af workshoppens pris skal betales en måned før workshoppens start.

 

kontonummeret er

 

konto: 1551 - 4019801810

 

Husk at skrive jeres navn i kommentarfeltet, så vi kan se hvem betalingen er fra!

 

 

AFBUD

 

Ved afbud skal vi informeres min.1 måned før startdato for workshoppen, og du/I vil få refunderet det fulde beløb minus depositummet på de kr 1500,- pr. person. Pladserne kan evt overdrages til et andet par. Ved afbud, mindre end 1 måned før workshop start, refunderes det indbetalte beløb ikke. 

 

TRANSPORT

 

Transportomkostninger er ikke inkluderet i prisen.

Alt efter hvor i landet vi holder workshoppen, så kan i evt teame op og køre med hinanden,

hvis nogen af jer er uden bil.

Vi nok sørge for at skabe kontakten imellem jer

UDTAGELESER FRA TIDLIGERE DELTAGERE:

Kære Camille og kære Robert

 

Tak fordi i gav os muligheden for at deltage i en fantastisk workshop, med parforholdet i højsædet. Det var en helt fantastisk rejse, som på mange måder er rigtig svær at forklare og sætte ord på.

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden workshoppen og jeg føler at det hele er ved at lande lidt igen. Om end der stadigvæk er masser af energi og intimitet, som stadigvæk er i en eller anden form for flow.

Jeg vil her prøve at forklare lidt om min oplevelse i forbindelse med workshoppen, både under og efter. Min intention med dette brev er at sige tak. Altså sådan for alvor tak. Tak for jer og for jeres fantastiske tilstedeværelse. Vores oplevelse og taknemmelighed, den kommer fra det inderste og helt rigtige sted. Et sted fyldt med kærlighed.

 

Allerede inden workshoppen startede den store rejse. Opgaven med at finde ud af hvad man savnede i sit parforhold var rigtig god. Jeg havde i første omgang læst det som ”hvad savner du mest i dit parforhold”. Og det gjorde for mig kun øvelsen endnu bedre. Jeg brugte faktisk en del tid over 4-5 dage på at spekulere og fin tænke over det. Det er nemt at savne noget, men hvis man nu kun kan ændre én ting, så er det lidt vigtigt at det er den rigtige. Jeg kom frem til at det jeg savnede mest, var at lege, grine og pjatte sammen… 

Super god øvelse, hold endelig fast i den fremover😊

 

Allerede fra starten af workshoppen, mærkede jeg en fornemmelse af, at det ville blive noget helt særligt. Balancen og energien føltes god og tryg. Jeg har svært ved at gengive hvad der egentlig skete under selve workshoppen. For selvom der var ro og god tid, føltes det alligevel som om at tiden bare fløj afsted. Der var masser af tid til alle øvelserne, men jeg tror måske at det skyldes den dybde og intimitet som var tilstede under øvelserne, ja faktisk var det egentlig min følelse hele weekenden. 

Det væltede jo rundt med følelser under hele workshoppen. Gode, fantastiske, taknemmelige, kærlige og anerkendende følelser. Men der var også plads til svære, dybe og sårbare følelser. Følelser som jeg aldrig før har oplevet i grad som denne. Jeg kan som sådan ikke huske alle de forskellige øvelser, men jeg kan stadigvæk mærke og huske hvilke følelser de skabte og skaber i kroppen hos mig. Jeg elskede øvelserne, som handlede om at være åben, ærlig og sårbar, og at ens partner bare lyttede og anerkendte de følelser der var tilstede. Ikke noget med at føle sig angrebet, dårlig, forkert eller alt muligt andet. Bare lytte og lære af hvilke følelser der er til stede og få tiden til at uddybe hvad de betyder, uden at ens partner bliver aktiveret. Det var vildt fantastisk, både som giver og modtager. Når jeg er i kontakt med disse følelser, så flyver tiden afsted. Eller går den i stå?! Det har jeg faktisk svært ved at vurdere, for tiden bliver ligegyldig. Faktisk så bliver alt andet udenfor dette space ligegyldigt og omverdenen må vente på os…

 

Jeg var også ret vild med øvelserne med energi. Maskulin og feminin, det er sgu noget virkelig powerfyldt shit. Her små 3 mdr. efter workshoppen, har jeg stadigvæk meget kontakt til dem. Jeg har på sin vis nok altid haft rimelig god kontakt til min maskuline energi, men den feminine…. hehe, den er sgu noget for sig selv 😊 I forbindelse med det seksuelle, er der virkelig meget at hente ved at lege med energierne. Det som mand at turde være sårbar, flydende og åben i sin energi, giver jo virkelig også ens partner mulighed for at udvikle sig. Forståelsen af at det er nemt at pege fingre af sin partner, og ønske sig en udvikling i sexlivet, men at partneren måske ikke har mulighed for at rykke sig, så længe man selv står fast i en låst rolle. Jeg har virkelig fået øjnene op, for vigtigheden af flow. Det at give plads til hinanden, og plads til leg, er helt fantastisk. Det maskuline og feminine oplever jeg også i andre aspekter end det seksuelle og jeg er blevet meget bevidst omkring af det også er noget vi skal tage ansvar for, og virkelig huske at give plads og arbejde videre med. Men også et sted hvor vi virkelig kan lære meget af hinanden.

Trommerejsen og arbejdet med det indre barn, har virkelig også åbnet nogle døre. Forståelsen af hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvem det er som kommer på besøg, har løst mange ting for mig. Jeg har i hvert fald fået en helt anden forståelse og accept af hvad det er der sker. Og det er blevet meget nemmere at møde vores situationer med kærlighed og åbenhed.

 

Udover alle de stærke følelser og energier der har været til stede, før, under og efter workshoppen, så har jeg også bemærket en anden forandring. Mine sanser er simpelthen blevet bedre og skarpere. Min lugtesans er bedre end tidligere og maden smager af meget mere. Massevis af daglige små sanseindtryk som jeg ikke har tænkt over i mange år, det er vildt fantastisk og jeg elsker det…


Tiden er fløjet 😊 

 

Hverdagen har igen slået kløerne i os. Ikke at det er noget dårligt, det er bare noget helt andet😊. 

Vi er stadigvæk lykkelige og glade over at have været med på jeres workshop, den står stadigvæk som et af årets store højdepunkter.  Livet er jo konstant i forandring, eller så er vores opfattelse af livet det. Vores energier har ændret sig, og vores fokus og evne til selv at holde energierne flydende har ændret sig. Så vi glæder os meget til at komme og besøge jer igen. Samtidigt snakker vi jævnligt om, at vi burde deltage i sådan en workshop 2-3 gange om året 😊 så vi er meget klar til version 2 😊

 

De kærligste og varmeste hilsner

Siffh og Søren

Anbefaling & taksigelse

------------------------------

Det har været det vildeste for mig, at være med på Camille & Roberts workshop - I formår at skabe et trygt rum, - hvor man føler sig set, udfordret og favnet. Hvor dybere indsigt & højere bevidsthed strømmer frit fra Robert & Camilie - oplevelsen af at tingene går op i en højere enhed - trods dybets skumle mørke, som jeg i mig inviteres til at møde i dets rene form/overbevisning/illusion, som ubevidst har styret og forhindret mig i at høste gaven.. I en fri levende dynamisk proces guides jeg som deltager igennem et udfordende landskab i mit indre, igennem mødet med de andre kursister går jeg på opdagelse i mit og favner mig selv dybere end før, timningen af delene i forløbet er fuldstændig fantastisk - jeg går beriget videre i livet med mærkbar forandring. Jeg kan med det allerkæreste varmt anbefale Robert & Camille Lubarski' kurser! 

 

Sofie Fredborg

-----------------------------

Det har været en fantastisk weekend i kærlighedens tegn 

 

Min kære mand og jeg har været på workshop i Rørvig

 "Kys kærligheden i mørket"

Vi fik blandt andet arbejdet med  vores kommunikation mellem hinanden, vores feminine og maskuline sider, at turde være sårbar overfor hinanden, vi kom på den skønneste trommerejse lyttede til en masse dejlige musik mm  

 

En helt igennem fantastisk rejse, samtidig med fik vi også muligheden for at møde andre par på deres kærlighedsrejse, og få en indsigt i deres ønsker og udfordringer mm.

Vi står endnu stærkere sammen, med en dybere forståelse for hinanden 

 

Stort tak til Camille  og Robert Lubarski

 

Anni Katrine Brinch

-----------------------

Kære Camille og Robert

Wupti og så gik der 4 måneder siden vi sidst så hinanden.

 

Tusind tak for en helt igennem intens, ekstremt veludført, udfordrende, forandrende og forløsende, skræmmende ærlig og samtidig enormt tryg og kærlig weekend. Den sidder stadig i kroppen.

 

Min oplevelse af at vende tilbage til virkeligheden efter vores weekend, har bragt mange gaver, men også i den grad krævet arbejde og mod.

Når jeg nu igenigen er fanget i et af mine gamle mønstre, så begynder jeg at føle mig rigtig dum og klam. Herfra virker det så let og tiltalende at pakke tingene ind og lægge dem i rygsækken.

 

Lige netop her, har tiden jeg brugte sammen med Line og jer været en gave, der har hjulpet mig til at holde mit løfte til mig selv: jeg vil aldrig mere vende mig selv og mit hjerte ryggen. Jeg vil aldrig mere gemme mig væk.

 

Jeg bliver ved med at samle modet til at fortælle hvad der sker i mig. Jeg oplever det smukke som Line og jeg deler styrkes gang på gang. Jeg mærker mit værd.

 

Line og jeg er slet ikke færdige med jer 

Derfor vil vi gerne høre, om I har planer om et kkm vol. 2.

 

Kærlige hilsner Ole

----------------------------

 

Det var en ekstrem intens weekend, fyldt med følelser, i alle ender af følelses barometeret. Vi vendte hjem igen fyldt med et håb, og følelser for hinanden som vi ikke havde ture håbe kunne genfindes. Der blev pakket en masse ubehagelige, nærmest skræmmende ting ud hos hinanden, og vi har efterfølgende snakket meget om at vi, da vi tog til workshoppen nok ikke havde nogen ide om hvor slemt det egentligt stod til hver især, og at det nok nærmere var et spørgsmål om måneder og ikke år, til at vi havde givet op, havde det ikke været for jer, og ikke mindst de andre deltagere. Vi har efterfølgende haft tid til at reflektere over workshoppen, og har måtte sande hvor vigtigt der er, at tage sig tid til virkeligt at lytte og forstå hinanden, og ikke gå rundt og bære på både små og store hemmeligheder for hinanden, da det er de hemmeligheder, som er med til at skabe den disconnection, som vi har rendt rundt med hver især.

 

Allerede Tirsdag, efter workshoppen måtte jeg tage fat i Dorthe og sige at der var mere som skulle pakkes ud, det var lige helt ulideligt at skulle ventet helt til om aftenen når ungerne var puttet og Dorthe var kommet hjem efter et ærinde, jeg ville bare rense luften med det samme og skabe connection igen. Vi vil gerne takke jer og de andre deltagere for en oplevelse ud over det sædvanlige, og nogle værktøjer til at få ændret en negativ spiral til en positiv. Vi går nu og snakker om en fælles fremtid igen, og kan forhåbentligt om mange år tænke tilbage på netop denne weekend, som det der gjorde at vi stadig er sammen.

 

Dorthe og Jonas

-------------------------

"Det blev i kredsen af deltagere tydeligt (og på en måde befriende måde),at alle

havde deres at bøvle med. Deltagelsen i workshoppen føltes rigtig rar og tryg og på samme tid dybtgående/konfronterende ift. hvad vi selv gemmer på . Det var lærerigt at iagttage den indbyrdes respekt I, (Camille og Robert), udviser for hinanden i forbindelse med gennemførelsen af kursets sessioner. Budskabsformidlingen fra jeres side var virkelig god – jeres ærlighed med egne oplevelser er super inspiration for os. Vi er fyldt med taknemmelig for de smukke rammer hvori kurset blev gennemført (indretning i af salen, understøttende musik mm). Desuden var det inspirerende og rørende at være tæt på jeres gode, konstruktive, anerkendende, støttende evner til at bakke op i situationer, hvor øvelserne bragte svære ting til overfladen”.

                                                        

Karin og Peter

 

----------------------                                                                                             

Louise og Lars:

bottom of page