top of page

Workshop for par
13-15 november
"Kirsebærgården" Rørvig

KYS KÆRLIGHEDEN

I MØRKET vol.1

Denne workshop sætter jer som par i centrum og giver jer en helt særlig mulighed for, at se på kærligheden til hinanden og kærligheden til jer selv. I vil komme til, at udforske styrken i at være sammen.  Samt gå på opdagelse i jer selv og jeres relation og besøge steder som I ikke har besøgt før. Langt væk fra hverdagen i smukke omgivelser, med fuld forplejning, og et helt unikt program. Workshoppen er åben for alle typer af par.

 

Længes du og din partner efter et stærkere bånd, at forbedre jeres kommunikation, og at lære jer selv og hinanden bedre at kende, som den kvinde og mand i er?

Det at arbejde med parforholdet kan åbne jeres øjne og hjerte, og frigive helt uventede kræfter. Kræfter, I som mennesker, kan gøre brug af i alle livets forskellige situationer. Kræfter der kan oplive og ikke mindst genoplive et parforhold. Men også kræfter, der gør at I kan stå mere ærligt, modigt, sandt og kærligt i verden.

Det er fjerde år vi faciliterer denne workshop med deltagelse af mange fantastiske par og det er en kæmpe fornøjelse at skulle invitere endnu en gruppe med på eventyr.

 

Hvis du/I har nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret i materialet, så er I meget velkomne til at ringe til os:

Robert Lubarski på 29840844 eller Camille Rishøj Nielsen på 21681960. 

 

I kan også skrive til os på mail: detbevidsteparforhold@gmail.com

 

Vi glæder os til at se jer på Kirsebærgården i det smukke Rørvig!

Kærlig Hilsen Camille og Robert​

Lidt om os:​

Camille Rishøj Nilsen 46 år, Id-psykoterapeut med fokus på seksualitet og kærlighed, samt chok/traume, har egen praksis med både par og individuelle sessioner. Holder foredrag og underviser med Robert om "Det bevidste parforhold".

Robert Lubarski 49 år, sexolog, parterapeut, foredragsholder, underviser, og kærlighedsshaman. Robert har en mangeårig erfaring med egen terapeutisk praksis. Her arbejder han både med par og individuelle sessioner. Derudover er han foredragsholder og gruppefacilitator, samt underviser og censor for kommende sexologer og parterapeuter. 

Sammen tilbyder vi parterapi og forsker i og holder foredrag om kærlighedens dybder, seksualitet og det bevidste parforhold.

Vi har været kærester gennem 8 år, er gift og bor sammen med vores 5 sammenbragte børn.​​

I LØBET AF DE 3 DAGE, VIL VI BLA. ARBEJDE MED :

 

 

  • Ærlig kommunikation, som ikke kun handler om at sige sandheden. Men også om at åbne for de ting vi indeholder, som kan vise sig at være ny kraft til forholdet. Og samtidig tage ansvar for vores egen kommunikation.

 

  • Bevidsthedsøvelser så vi i højere grad forstår og tager ansvaret for, at vi hver især er skabere af vores kærlighedsliv, og dermed også vores liv på alle områder.

 

  • Få øje på uheldige mønstre og finde nye veje.

 

  • En dybere forståelse af kroppens iboende seksualitet - lære at forstå hinandens forskelligheder, og hvor det er vi sammen kan skabe nye erotiske muligheder. Samt hvordan vi kan åbne for vores seksuelle forbindelse, når den virker ikke eksisterende.

 

  • Arbejde med tiltrækningen i det feminine og maskuline, uden at vi føler at vi skal være noget vi ikke er, men bruge uopdagede resourcer vi allerede har iboende i kroppen.

 

 

NOTE: Der vil ikke indgå nøgenhed i de øvelser vi laver.

PROGRAM

 (med forbehold for mindre ændringer)

 

 

 

Fredag

 

12:30-13:30 Ankomst 

 

13:30-14:30 Frokost

 

14:30-18:30 Workshop

 

18:30-20:00 Aftensmad

 

20:00-22:00 Workshop

 

 

Lørdag

 

08:00-09:00 Morgenmad

 

09:00-13:00: Workshop 

 

13:00-15:00 Frokost og øvelser

 

15:00-18:00 Workshop 

 

18:00- 19:30 Aftensmad 

 

19:30-22:00 Workshop

 

 

Søndag

 

09:00-10:00 Morgenmad

 

10:00-15:00: Workshop 

 

15:00-16:00 Frokost og afrejse

Skærmbillede 2020-08-18 kl. 21.29.05.png

 

PRIS, TILMELDING OG PRAKTIK

 

Pris pr. pers på kr. 4.300,- inkluderer:

 

3 dages workshop

 

Fuld forplejning med vegetarisk kost, inkl. kaffe/the, frugt, snacks og eftermiddagskage.

 

Indkvartering på dobbeltværelser. Sengelinned og håndklæder inklusiv

 

Hvis du/I har nogen form for allergier eller ønsker glutenfri kost skal I lade os det vide ved tilmelding

 

 

TILMELDING OG BETALINGSMÅDE

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til detbevidsteparforhold@gmail.com,

med begge jeres fulde navn, adresse, mobilnummer samt mailadresse. Det er vigtigt, at I husker at tilføje mailadresser, så vi kan komme i kontakt med jer i forbindelse med planlægningen af workshoppen.

 

Samtidig indbetales kr. 1500,- pr. person i depositum og tilmelingen er herfra gældende, med mindre andet er aftalt. Resten af workshoppens pris skal betales en måned før workshoppens start.

 

kontonummeret er

 

konto: 1551 - 4019801810

 

Husk at skrive jeres navn i kommentarfeltet så vi kan se hvem betalingen er fra!

 

 

AFBUD

 

Ved afbud skal vi informeres min. 14 dage før startdato for workshoppen, og du/I vil få refunderet det fulde beløb minus depositummet på de kr 1500,- pr. person. Pladserne kan evt overdrages til et andet par. Ved afbud, mindre end 1 måned før workshop start, refunderes det indbetalte beløb ikke. 

 

 

TRANSPORT

 

Transportomkostninger er ikke inkluderet i prisen,

så I skal selv stå for transporten til Rørvig.

I kan evt teame op og køre med hinanden, hvis nogen af jer er uden bil.

Hvis nogen af jer er interesserede i det,

skal vi nok sørge for at skabe kontakten imellem jer

 

 

Adressen er:

Slettermosevej 15
Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

 

 

 

 

 

UDTAGELESER FRA TIDLIGERE DELTAGERE:

Dorthe og Jonas:

 

 

Det var en ekstrem intens weekend, fyldt med følelser, i alle ender af følelses barometeret. Vi vendte hjem igen fyldt med et håb, og følelser for hinanden som vi ikke havde ture håbe kunne genfindes. Der blev pakket en masse ubehagelige, nærmest skræmmende ting ud hos hinanden, og vi har efterfølgende snakket meget om at vi, da vi tog til workshoppen nok ikke havde nogen ide om hvor slemt det egentligt stod til hver især, og at det nok nærmere var et spørgsmål om måneder og ikke år, til at vi havde givet op, havde det ikke været for jer, og ikke mindst de andre deltagere. Vi har efterfølgende haft tid til at reflektere over workshoppen, og har måtte sande hvor vigtigt der er, at tage sig tid til virkeligt at lytte og forstå hinanden, og ikke gå rundt og bære på både små og store hemmeligheder for hinanden, da det er de hemmeligheder, som er med til at skabe den disconnection, som vi har rendt rundt med hver især.

 

Allerede Tirsdag, efter workshoppen måtte jeg tage fat i Dorthe og sige at der var mere som skulle pakkes ud, det var lige helt ulideligt at skulle ventet helt til om aftenen når ungerne var puttet og Dorthe var kommet hjem efter et ærinde, jeg ville bare rense luften med det samme og skabe connection igen. Vi vil gerne takke jer og de andre deltagere for en oplevelse ud over det sædvanlige, og nogle værktøjer til at få ændret en negativ spiral til en positiv. Vi går nu og snakker om en fælles fremtid igen, og kan forhåbentligt om mange år tænke tilbage på netop denne weekend, som det der gjorde at vi stadig er sammen.

 

 

Karin og Peter:

 

"Det blev i kredsen af deltagere tydeligt (og på en måde befriende måde),at alle

havde deres at bøvle med. Deltagelsen i workshoppen føltes rigtig rar og tryg og på samme tid dybtgående/konfronterende ift. hvad vi selv gemmer på . Det var lærerigt at iagttage den indbyrdes respekt I, (Camille og Robert), udviser for hinanden i forbindelse med gennemførelsen af kursets sessioner. Budskabsformidlingen fra jeres side var virkelig god – jeres ærlighed med egne oplevelser er super inspiration for os. Vi er fyldt med taknemmelig for de smukke rammer hvori kurset blev gennemført (indretning i af salen, understøttende musik mm). Desuden var det inspirerende og rørende at være tæt på jeres gode, konstruktive, anerkendende, støttende evner til at bakke op i situationer, hvor øvelserne bragte svære ting til overfladen”.

                                                        

                                                                                              

Louise og Lars:

bottom of page