top of page

SLIP KÆRLIGHEDEN FRI

5 & 6 november / kl.10-18

Skanderborg

En workshop der tager

dig på opdagelse i dit hjertes visdom, så du kan gå kærligheden i møde

med åbne øjne og arme   

HVORDAN ER KÆRLIGHEDEN I DIT LIV ?

...og er du klar til at folde din kærlighedshistorie ud i fuldt flor og lade den blomstre?

For hvad er det hele værd uden kærlighed ?

Ikke bare en hvilken som helst kærlighed,

men den kærlighed der matcher alle de drømme der ligger i dit hjerte.

Men hvorfor er det så udfordrende at komme dine drømme i møde, uanset om du er i et forhold elller ej? 

Hvad er grunden til, at du har de udfordringer du har og ikke føler dig set, som du kunne ønske dig?

Hvad er det der står i vejen og hvad skal der til for, at du kan kalde den kærlighed ind i dit liv, som du længes efter og som du godt kan mærke omridset af, når du lukker dine øjne og tillader dig,

at mærke dit hjertes inderligste drømme.

På denne workshop vil vi tage dig med på en opdagelse i den kærligheds kodning, der ligger i dig, så du kan se de uhensigtsmæssige værn du har sat op foran dit hjerte.

Når du først har fået denne bevidsthed kan du begynde at ændre den rejse du og dit hjerte skal tage fremover.

Du vil når denne workshop tager sin afslutning, stå med en meget mere klar intension, som du kan bringe ind i livet og dermed åbne adgangen til dit hjerte igen, så kærligheden kan få øje på dig.

Vi vil gennem vores erfaring med Psykoterapi, parterapi, sexologi og shamanisme guide dig/jer gennem cirkel/gruppe arbejde, inquiery, kropslige øvelser og opstilling, så du åbner dig for nye perspektiver og en større bevidsthed omkring dit indre landskab.

Du inviteret hermed til 2 dybe, sjove og lærerige dage,

hvor du går på opdagelse i relationen til dig selv og andre,

så du kan begynde at inviterer kærligheden helt ind i dit liv

Deltagelse er ikke afhængig af dit seksuelle tilhørsforhold eller om du er single eller i forhold.

Der forekommer ikke nøgenhed aller grænseoverskridende øvelser, på vores workshop, da vi går meget op i,

at din udvikling skal ske i et rum hvor du føler dig tryg

Vi glæder os til at se dig!

Camille & Robert

 PÅ DENNE WORKSHOP VIL VI BLA. ARBEJDE MED: 

DIT KÆRLIGHEDSFUNDAMENT 

DIN KÆRLIGHEDSFORTÆLLING HAR TAGET AFSÆT I HVORDAN KÆRLIGHEDEN LEVEDE I DIT BARNDOMHJEM. DENNE FORTÆLLING ER FORANKRET I DIN KROPS HUKOMMELSE OG KUN VED AT BESØGE DEN MED KÆRLIGE ØJNE, KAN DU FORSTÅ DE MØNSTRE DU BRINGER IND I ALLE DINE KÆRLIGHEDSMØDER.

INDSIGT I HVEM DU ER SOM MAND ELLER KVINDE

HVEM BLIVER DU NÅR DU STÅR OVER FOR EN MAND ELLER EN KVINDE OG HVILKEN FORTÆLLING LIGGER DER I DIT KØN. 

HVORDAN KAN DU BRUGE DENNE VIDEN TIL AT SKABE EN DANS MELLEM DET MASKULINE OG FEMININE INDE I OG UDEN FOR DIG, ISTEDET FOR AT BLIVE RAMT AF UTILSTRÆKKELIGHED?

KEND DIN INDRE VISDOM

UD OVER DEN FORTÆLLING DER HAR PRÆGET DIG, SÅ ER DER OGSÅ EN DYB LÆNGSEL I DIT HJERTE. EN LÆNGSEL DU HAR MED DIG SOM KUN ØNSKER AT BLIVE SET OG FÅ LOV TIL AT FOLDE SIG UD.

VI KUNNE KALDE DEN "DIN INDRE VISDOM", DA DENS OPGAVE ER, HELE TIDEN AT MINDE DIG OM, HVORFOR DU ER HER.

JO TYDLIGERE DEN ER FOR DIG, JO BEDRE KAN DU FØLGE DEN! 

ÅBNE PORTENE TIL DIT HJERTE.

DU SKAL LÆRE AT STÅ VED DIG SELV I KÆRLIGHEDEN FOR 

HVIS DU GERNE VIL OPLEVE DEN FULDE KÆRLIGHED, SÅ KRÆVER DET AT DER ER ADGANG TIL DIT HJERTE. DU KAN DERFOR IKKE HOLDE DIG TIL DEN SIKRE KÆRLIGHED FOR SÅ MØDER DU IKKE DIG SELV ELLER DEN DU VIL HA IND I DIT LIV,PÅ ET DYBERE PLAN.

SÅ HVAD ER DET FOR RESURCER DU HAR BRUG FOR, FOR AT KUNNE SIGE:

"JEG VIL FØLGE MIT HJERTE, KOSTE HVAD DET VIL!"

DIN INTENSION

NÅR DU ER BLEVET MERE BEVIDST OM DIN KRAFT OG DE OVERBEVISNINGER DU HAR MED DIG SOM BLIVER VED MED AT SPÆNDE BEN FOR DIG OG GENKENDER DE STEMMER FRA FORTIDEN, SOM FORTÆLLER DIG AT DU IKKE MÅ FÅ ALT DET DU ØNSKER DIG?

SÅ KAN DU I DEN KRAFT DER BYGGES OP I VORES CIRKEL, FÅ HJÆLP TIL AT SKABE EN NY INTENION FOR DIG SELV, SÅ DU GÅR UD AF DØREN,

SOM EN DER GERNE MÅ LEVE DINE STØRSTE DRØMME UD.

- INTET MINDRE-

Bryllupsbillede.jpg

VI ER:

Camille Rishøj - psykoterapeut, parterapeut, facilitator af rum for for kvinder.
Robert Lubarski - sexolog, parterapeut, familieopstiller og shaman.
Her er et billede fra vores bryllup. Vi har været par i 10 år og har 5 sammenbragte børn....der altid sørger for at holde os til ilden :)
Så selv om vi er jeres lærere de her dage, så er vi ikke det perfekte par, med dybe sprituelle praksiser, der altid er fulde af overskud og har masser af himmelsk sex. Vi har mange af de samme udfordringer som de mennesker der kommer hos os. 
Dog er vi nørder inde for relationer, intimitet, maskulin/feminin, seksualitet og personlig udvikling og bruger det meste af vores tid på, at undersøge og udforske disse emner, både privat og professionet. Vi er begge nysgerrige af natur og elsker, at arbejde med menneskelige resourcer og derfor brænder vi for at kunne give den viden som vi samler, videre. 
For os er arbejdet med relation altafgørende; relationen til dig selv og til din elskede, til din familie og til dine medmennesker til mænd og til kvinder. Vi er født ind i relationer og kan også gennem dem vokse og udvikle os til de mennesker vi gerne vil være. Og samtidig er det i relationer, at vi oplever den største smerte og den dybest healing.
 
Når vi arbejder med mennesker eller grupper, bruger vi alt fra psykologiske metoder og psykoterapeutiske praktiser til familieopstilling, viden fra de gamle mysterietraditioner og visdom fra Tao, tantra og Shamanisme.
Vi vil sørge for at hele workshoppen foregår i et trygt og kærligt rum, hvor vi hele tiden vil tune ind og justerer, vores undervisning og ud fra den enkelte og den intelligens der er til stede når en gruppe af mennesker er samlet. 

TILBAGEMELDING FRA TIDLIGERE DELTAGER

Anbefaling & taksigelse

Det har været det vildeste for mig, at være med på Camille & Roberts workshop - I formår at skabe et trygt rum, - hvor man føler sig set, udfordret og favnet. Hvor dybere indsigt & højere bevidsthed strømmer frit fra Robert & Camille - oplevelsen af at tingene går op i en højere enhed - trods dybets skumle mørke, som jeg i mig inviteres til at møde i dets rene form/overbevisning/illusion, som ubevidst har styret og forhindret mig i at høste gaven.. I en fri levende dynamisk proces guides jeg som deltager igennem et udfordrende landskab i mit indre, igennem mødet med de andre kursister går jeg på opdagelse i mit og favner mig selv dybere end før, timingen af delene i forløbet er fuldstændig fantastisk - jeg går beriget videre i livet med mærkbar forandring. Jeg kan med det allerkæreste varmt anbefale Robert & Camille Lubarski' kurser!

 

- Sofie -

PRAKTISK

 

 • PRISEN FOR WORKSHOPPEN ER KR 1750,-  FOR LØR & SØN 10-18. (Hvis du er studerende eller  har lav inkomst  kan du vælge at betale kr 1450,- )

 • DER ER MULIGHED FOR OVERNATNING PÅ STEDET (overnatning skal aftales med Kristinelund på tlf.: 51 94 33 64):

 • Leje af dobbelt værelse med eget bad 600 kr. pr. nat

 • Leje af dobbelt værelse 450 kr./ pr. nat for op til 2 personer m. fælles bad

 • Ekstra personer i rum 225 kr. / pr. person pr. nat. 

 • ADRESSEN ER: KRISTINELLUND UDVILKINGS CENTER - VROLDVEJ 162, SKANDERBORG

 • TILMELDING SKER VED, AT DU TRYKKER PÅ "JEG ØNSKER AT DELTAGE". HVOREFTER DU VIL BLIVE GUIDET TIL BILLETTO, HVOR DU KØBER EN BILLET (BILETTEO TAGER ET GEBYR PÅ KR 69,-)

 • DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BETALE PÅ MOBILEPAY PÅ 29840844, MEN SÅ HUSK AT TILFØJ BESKED OM, AT DET ER DENNE WORKSHOP DU BETALER FOR. 

 • NÅR DU HAR INDBETALT ER DU SIKRET DELTAGELSE PÅ WORKSHOPPEN OG DU FÅR IKKE DINE PENGE REFUNDERET MED MINDRE WORKSHOPPEN BLIVER AFLYST ELLER EN ANDEN DELTAGER TAGER DIN PLADS.

 • ADRESSEN ER: KIRSTINELUND UDVIKLINGS CENTER, VROLDVEJ 162, 8660 SKANDERBORG

 • WORKSHOPPEN STARTER BÅDE LØRDAG OG SØNDAG KLOKKEN 10:00. SØRG FOR AT VÆRE DER TIL TIDEN.

 • DER VIL VÆRE FROKOSTPAUSE BEGGE DAGE OMKRING KLOKKEN 13:00. FROKOSTEN SKAL DU SELV SØRGE FOR, DER ER KØKKEN FACILITETER DER KAN BRUGES.

 • VI SØRGER FOR FRUGT, SNACKS, TE OG KAFFE UNDER HELE WORKSHOPPEN

 • DU SKAL MEDBRINGE EN NOTESBOG OG NOGET AT SKRIVE MED, DA DU FÅR BRUG FOR AT TAGE NOTATER UNDER WORKSHOPPEN. 

 • HVIS DU HAR SPØRGSMÅL ELLER  HAR BRUG FOR AT FÅ KONTAKT MED OS, SÅ SKRIV ENDELIG TIL OS PÅ

 

detbevidsteparforhold@gmail.com 

                                     

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG OG HUSK AT

ENHVER VEJ DER IKKE BLIVER TAGET MED HJERTET ENDER BLINDT

CAMILLE & ROBERT

VI MØDES HER:

bottom of page