top of page

Det Bevidste Parforhold

Et udviklingsforløb for par
Forår og Efterår 2024

KBH

Væk de skjulte kræfter,

der vil oplive og berige jeres parforhold,

så I kan stå stærkere, mere ærligt og kærligt i verden.

(og ikke at forglemme - få et sjovere sexliv)

Efter mange års arbejde med Det Bevidste Parforhold og bevidst seksualitet, personligt og professionelt, har vi skabt et forløb, som vi inviterer de første 5 par med på. 

Et forløb over 8 gange, væk fra hverdagen trummerum, hvor i skal på opdagelse i jeres parforhold og bringe nye muligheder i spil. Vores forløb er designet til at styrke kommunikationen, øge intimiteten og bringe mere eventyr ind i jeres liv. Vi tror på, at det bevidste parforhold ikke blot er et mål, men en rejse – en rejse mod selvopdagelse, forståelse og sand kærlighed. Tag det første skridt sammen med os, og få værktøjerne til at fortsætte et kærlighedsliv, uden unødvendige begrænsninger.

01

Vi vil arbejde med følgende temaer under forløbet:

Tryghed og stærke relationer.

God kommunikation.

Seksualitet.

Familie/ophav Mønstre i parforholdet.

Eventyr, glæde og magi i relationen.

Følelsernes intelligens.

Nærvær og krop

02

Hvorfor arbejde i en gruppe?

03

Måske tænker du/I - Hvorfor arbejde med parforholdet i en gruppe med andre? Og det er der mange gode grunde til! Når man arbejder i en gruppe, bliver man ikke kun støttet gennem terapeuten, men også af hele gruppen og der bliver åbnet for et rum hvor man kan genkende problematikker og se og forstå sig selv gennem de andre. Gennem interaktionen med andre par, kan I bla. arbejde med at forbedre jeres kommunikation, forståelse og intimitet på en måde der ikke er mulig i individuel parterapi. At lytte til andre pars historier og problematikker kan derudover øge jeres empati og forståelse for hinanden, samt styrke jeres evne til at skabe en dybere forbindelse og empati i jeres eget forhold.

Praktisk

Vi har plads til 5 par og forløbet strækker sig over 8 gange. Prisen er og betales i 2 rater, den første ved tilmelding og den næste Tilmelding er bindende, det vil sige at man binder sig til at betale det fulde beløb, og man siger ja til, at deltage alle 8 gange. Hvis det økonomiske er svært at betale af 2 gange, så kontakt os og lad os finde en løsning.

04

Vigtigt

05

Dette forløb er ikke for par der er i en akut større krise, der vil vi istedet opfordre jer til at søge individuel parterapi. Hvis I er i tvivl om dette forløb passer jer, så kontakt os på tlf eller mail - 29840844 Robert, 21681960 Camille, eller mail detbevidsteparforhold@gmail.com.

Sted og Datoer

Vi holder udviklings aftnerne på Hellerupvej 39st - 2900 Hellerup.

Stedet ligger lige ved Hellerup Station og der er fine parkeringsmuligheder i området. 

Vi har lagt aftenerne på torsdage i tidsrummet 18:30 til 21:30 og på følgende datoer:

Torsdag d. 23/5

Torsdag d.20.6

Torsdag d.15/8

Torsdag d.12/9

Torsdag d.24/10

(De sidste 3 datoer vil blive lagt ind, inden d.1 maj)

Sørg for at komme i god tid, så i er klar, når vi starter kl 18:30, da vi går igang præcis der, i respekt for alle deltagere.

Vi søger for at der er kaffe og te til jer :-)

06

Betaling

Prisen er kr 1400,- pr aften, per par.

I kan vælge at betale for 8 aftener på en gang inden start eller kr 1400,- pr gang, som skal være indbetalt inden aftenen går igang.

Vælger i at betale det hele på forhånd får i kr 1000,- i rabat, så den samlede pris bliver kr 10.200,- i stedet for kr 11.200.-

Når i har meldt jer til, binder i jer til at betale for de 8 gange, 

uanset om i dukker op eller ej.

 

Lidt om os

Camille Rishøj 
er psykoterapeut,
parterapeut og
facilitator af rum for for kvinder.


Robert Lubarski 
er kærlighedsshaman,
sexolog,
parterapeut og
familie
opstiller

Vi har været par i 12 år og har 5 sammenbragte børn....der altid sørger for at holde os til ilden :)
Så selv om det er os der holder rummet, så er vi ikke det perfekte par, med dybe spirituelle praksiser, der altid er fulde af overskud og har masser af himmelsk sex. Vi har været igennem og går igennem mange af de samme udfordringer som  i gør.
 
Dog er vi nørder inde for relationer, intimitet, maskulin/feminin, seksualitet og personlig udvikling og bruger det meste af vores tid på, at undersøge og udforske disse emner, både privat og professionelt. Vi er begge nysgerrige af natur og elsker, at arbejde med menneskelige resourcer og derfor brænder vi for at kunne give den viden som vi samler, videre til jer.
 
Når vi arbejder med mennesker eller grupper, bruger vi alt fra moderne psykologiske metoder og psykoterapeutiske praktiser til familieopstilling, til viden fra de gamle mysterietraditioner og visdom fra Tao, tantra og Shamanisme.

Vi vil sørge for at disse udviklingsaftner foregår i et trygt og kærligt rum, hvor vi hele tiden vil tune ind og justerer, vores undervisning ud fra den enkelte og den intelligens, der er til stede når i er samlet.

Vi glæder os virkelig meget til, at se jer og udbrede vores arbejde sammen med jer. Vi har arbejdet en del på denne måde ,hvor flere par er samlet og det er et meget kraftigt og smukt arbejde, der virkelig går i dybden.


 
Billede af os.jpg
- Når mandeltræerne blomstrer i Garden of Lemons -
bottom of page